MENÚ PER FESTES
APERITIUS (Tots inclosos)
Coca
amb pernil ibèric
2
Bombons de foie i poma
Croqueta de rostit
Croqueta de bolets
Vol-au-vent de brandada de bacallà
Dauets de salmó marinat
SEGONS (1 a escollir)
Pollastre
farcit de mousse de Foie acompanyat amb patata al romaní
Melós
de vedella a baixa temperatura amb parmentier de patata
Magret
d’Ànec amb Pedro Ximénez i mel amb timbal de patata i oliva negra
Orada
farcida de ceps amb crema de llagostins i espàrrecs verds
Suquet
de Corball amb patates, cloïsses i carxofes
POSTRES (1 a escollir)
POT
Cheese Cake
POT
Brownie de xocolata
POT
Tiramisú
38€/preu per persona (MÍNIM DUES PERSONES )
RECOLLIDA
24 I 31 DESEMBRE FINS A LES 17H
26 DESEMBRE FINS A LES 14H
PLATS
DE FESTA
2 Bombonets de foie
i poma Golden caramel·litzada 3€
Vol-au-vent de brandada
de bacallà i figues o Vol-au-vent farcit de fruits de mar 3€/unitat
Brotxeta de formatge de
cabra amb fruits secs i sèsam 3€/unitat
Dauets de salmó marinat
(brotxeta) 3€
Vaset d’hummus amb
pimentó fumat i crackers 3€/unitat
Coca amb tomàquet de pernil ibèric 3€/unitat
Croquetes de rostit o de bolets 1€/unitat
6 Canelons de Rostit
amb beixamel 15€
Terrina de Foie amb
melmelada i torradetes 16€
Pop a la planxa sobre
Parmentier de patata 15€
Musclos a la marinera 10€
Truita de Patata i Ceba 9€ / Truita
de sobrassada, brie i mel 10€
Tàrtar salmó i llima 15€
Tataki de tonyina amb arròs
Basmati 15€
Amanida de Formatge de Cabra,
fruits secs i vinagreta 10€
Variat de Formatges
amb torradetes 18€
Variat d’embotits
ibèrics amb pa amb tomàquet 22€
Pollastre farcit - Bolets i Ceba caramel·litzada 12€ / Pernil
dolç i Formatge 10€ / Foie 15€
Melós de vedella a baixa temperatura amb
parmentier de patata 16€
Vedella amb bolets 28€/kg (ració 400gr aprox.)
Espatlla de Xai al Forn sencera amb Patata Panadera 32€
/ ½ Espatlla de Xai 18€
Magret d’Ànec amb Pedro Ximénez i mel amb
timbal de patata i oliva negra 18€
Costelles fumades de Porc cuites a baixa
temperatura 16€
Salmó Cruixent amb Cebetes i Tomàquet a les Fines Herbes 15€
Orada al Forn amb patata Panadera 13€/unitat
Calamars Farcits amb la seva salsa 32€/kg (400gr
ració aprox.)
Orada farcida de ceps amb crema de
llagostins i espàrrecs verds 17€
Suquet de Corball
amb patates, cloïsses i carxofes 18€
POSTRES: POTS
250ml (cheese cake, lemon pie, tiramisú, brownie, carrot cake) 7€
COMANDES
AL 674726040 *reclameu confirmació
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada